8 luxe accommodaties op Texel

VakantieVrienden selecteerde acht accommodaties op het geliefde Waddeneiland die helemaal passen bij de eisen van de hedendaagse luxetoerist. Van alle gemakken voorzien, en zelfs meer dan dat!

The Island Life


Niet ver van De Koog beleef je het eilandleven op niveau. Deze prachtige accommodatie beschikt over een eigen wellness, waar je je samen kunt ontspannen. Laat je verwennen door een professionele massage, geniet van de sauna en van de jacuzzi, kom tot rust in de ruime woonkamer met luxe meubilair of op het heerlijke bed. Je hebt hier alles wat zo heerlijk is aan het eilandleven: The Island Life. De uitgestrekte natuurgebieden rondom De Koog en de vele voorzieningen in dat kustdorp maken de luxevakantie compleet.

Meer informatie over The Island Life? Klik hier!

Landgoed Springtij


Op Landgoed Springtij, eveneens dichtbij De Koog, vind je alle luxe van nu, maar wel in een setting die typisch Texels aanvoelt. Huisjes met rode pannen, altijd leven op het erf, en alle mooie landschappen van het eiland om de hoek. Landgoed Springtij wordt door liefhebbers wel beschreven als een klein Texels buurtschapje op zichzelf. De grote speeltuin maakt het landgoed ook bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen.

Meer informatie over Landgoed Springtij? Klik hier!

Just Texel


De vele fijne restaurants en cafés van Den Burg zijn een weldadige luxe om in de buurt te hebben. Die luxe ervaar je zeker als je kiest voor een vakantie bij Just Texel, in één van de comfortabele suites in wat met een knipoog ‘de hoofdstad van Texel’ wordt genoemd. De suites bieden alle ruimte die je maar wenst. In je eigen ruime keuken bereid je de heerlijkste gerechten met Texelse streekproducten. En als je even geen zin hebt om te koken, dan ga je natuurlijk uit eten in Den Burg!

Meer informatie over Just Texel? Klik hier!

Hoeve Vianen


De naam van hoeve Vianen herinnert aan de tijd dat mensen uit heel Nederland naar Texel trokken om hun geluk te beproeven in de landbouw. De tijd van hard werken op schrale grond is nu haast vergeten, maar het overweldigende licht en de grootse ruimte van het Texelse platteland zijn blijven trekken. De gezellige vakantiewoningen dragen de namen van de talloze natuurgebieden die hier in de buurt liggen. Op het boerenerf, met speeltuin, proef je nog iets van de rijke historie.

Meer informatie over Hoeve Vianen? Klik hier!

Hotel Boschrand


Voor liefhebbers van Hotel Boschrand is het ‘Texelgevoel’ niet compleet zonder de vriendelijke ontvangst in dit familiehotel. Het bos is hier duidelijk niet ver weg, het bruisende De Koog ook niet, maar het is het hotel zelf dat de grote trekker is. Iedere kamer heeft z’n eigen balkon en in en om het hotel vind je alle luxe die je maar wenst, van wellness tot feestelijk ontbijtbuffet. En het strand, dat is maar een kwartiertje wandelen…

Meer informatie over Hotel Boschrand? Klik hier!

Hotel Rebecca


Het intieme dorpje De Waal is een plek voor wie de kalmte van het oude eiland zoekt – maar wel met alle voorzieningen van De Burg op fietsafstand. Hotel Rebecca ligt midden in dit authentieke dorpje, een klein stukje van de hoofdstraat af, omgeven door oude bomen en karakteristieke bebouwing. Bezoekers waarderen niet alleen de rust, maar vooral ook het geweldige restaurant, waar je geniet van wereldse smaken met prachtige wijnen, in een echt Texelse ongedwongen setting.

Meer informatie over Hotel Rebecca? Klik hier!

Opperdan


Midden in Den Burg kom je thuis in Opperdan. Letterlijk, want dit woord is een oude schippersterm: wie opperdan vaart, die vaart naar huis. Hoog en droog op Texel vind je hier alle comfort van een hedendaags thuis. Opperdan is een B&B met heerlijk luxe kamers, die beschikken over een eigen terrasje. De ‘reuring’ van Den Burg ligt op wandelafstand, maar hier ervaar je toch eerst en vooral de rust van een Texels thuis.

Meer informatie over Opperdan? Klik hier!

Casa 357


Casa 357 is een moderne vakantievilla aan de rand van De Cocksdorp. Wie van golf houdt zit hier perfect, want de fraaie golfbaan van Texel ligt hier om de hoek. Maar ook de duinen, de stranden en natuurlijk de fotogenieke vuurtoren van het eiland zijn hier allemaal dichtbij. De vakantievilla biedt behalve comfort ook volop ruimte, met vier slaapkamers en plek voor acht personen. Ideaal voor als je de luxe wilt delen met vrienden en familie!

Meer informatie over Casa 357? Klik hier!