Beschrijving

Toe aan een heerlijke vakantie waarin je volledig tot rust komt in het schitterende Zeeuwse landschap samen met jouw partner, vriend, vriendin of een familielid ? Dan is een verblijf in de luxe boutique Bed & Breakfast met “Wining” perfect voor jou! Susanne Rensen en Pauline Visser, heten je van harte welkom en ontvangen je graag met een mooi glas wijn en Zeeuwse Zaligheden! Een (h)eerlijk glas wijn of bubbel. De keuze is aan jou. Laat je verrassen……..

Susanne is al jaren een gepassioneerd wijnadviseur. Het was dan ook direct duidelijk dat bij het realiseren van B&B Zeeuws Gelukkig, de “W “ van Wining moest worden toegevoegd. Een unieke ervaring die ons gastvrijheidsconcept en dus jouw B&B ervaring compleet en volledig anders maakt!

Deze nieuwe en luxe boutique B&B is gelegen in Serooskerke op Schouwen Duiveland en is van alle gemakken voorzien. Serooskerke is een klein dorp gelegen tussen Zierikzee en Burgh-Haamstede en heeft het prachtige Nationale Park De Oosterschelde met het natuurgebied De Schelphoek als “achtertuin”. De Noordzee stranden liggen slechts op 4 kilometer afstand!

Gemeente
Categorieën
Volg ons
Email
  • info@zeeuwsgelukkig.com