Beschrijving

Bed & Breakfast Eemswolde is gelegen in de woonwijk Tanthof in Delft. De luxe themakamers en lichte ontbijtserre bieden een rustgevende omgeving voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. Gasten kunnen genieten van Marion's beroemde Eemswolde Special, een zelfgebakken brood volgens een lokaal recept, samen met een kopje koffie of thee.

De B&B is een ideale uitvalsbasis om het nabijgelegen natuurgebied Midden-Delfland te verkennen, met zijn weidevogels en historische boerderijen. De historische binnenstad van Delft, bekend om Delfts Blauw aardewerk en prachtige architectuur, is ook vlakbij. Voor golfen en een bezoek aan het strand van Scheveningen is de locatie gunstig gelegen.

De bed & breakfast is gehuisvest in een voormalige boerderij en dierenartspraktijk, waarbij de originele houten balken zijn blootgelegd om een landelijke en luxe uitstraling te creëren. Het resultaat van een uitgebreide renovatieproces van anderhalf jaar is een warme en authentieke omgeving waar gastvrijheid en bakken centraal staan. De naam Eemswolde verwijst naar de historische betekenis van het gebied en de persoonlijke betrokkenheid van de eigenaren, Erwin en Marion.

Al met al biedt Bed & Breakfast Eemswolde een buitengewone ervaring waar gasten en de eigenaren zelf kunnen genieten van hun prachtige groene omgeving en toegewijde gastvrijheid.

Gemeente
Categorieën
Email
  • welkom@eemswolde.nl