Beschrijving

Direct gelegen aan het water in Giethoorn vind je deze luxe groepsaccommodatie. De accommodatie is voorzien van 14 slaapkamers en 14 badkamers geschikt voor families en vriendengroepen tot 36 personen.
De accommodatie beschikt over een grote woon-eetkamer met voldoende tafels en stoelen om gezamenlijk te eten. De professionele keuken is van alle gemakken voorzien zoals een 6-pits gasfornuis, voldoende koeling, een vriezer, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Voor de kinderen is er beneden een overdekte speelruimte met een tafeltennistafel, een voetbaltafel, een airhockey, een speelhoekje en nog veel meer speelgoed. Boven is een extra bioscoopruimte met TV, spelcomputer en bank. Je hebt er geen kind meer aan!

Giethoorn wordt ook wel het Venetië van het noorden genoemd. Met haar prachtige huisjes en vele kanalen doet het niet onder aan de wereldberoemde stad in Italië. In en om Giethoorn centrum vind je veel bezienswaardigheden. Zo zijn er verschillende museums en kun je op veel plekken een bootje huren om de wateren en kanaaltjes te ontdekken!

Gemeente
Volg ons
Email
  • info@boumarecreatie.nl