Beschrijving

De Groot Recreatie beschikt over drie groepsaccommodaties die samen de ruimte bieden voor 40 personen. Ook is het mogelijk om een losse accommodatie te boeken voor 10 of 20 personen. De accommodaties zijn comfortabel, modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een familieweekend of een bedrijfsuitje.

De accommodatie HNH022 bestaat uit twee woningen die middels een tussendeur met elkaar verbonden zijn, waardoor er twee televisies, twee woonkamers en twee keukens beschikbaar zijn. De keukens zijn goed uitgerust en beschikken over 2 ovens en 3 vaatwassers. Daarnaast is in een van de woningen een badkamer en slaapkamer voor mindervaliden op de begane grond. Er zijn 9 slaapkamers, 4 badkamers en huisdieren zijn toegestaan. Ook beschikken de accommodaties over een eigen terras en een gemeenschappelijke speeltuin met oa. een piratenboot en een klim-en schommelrek.

Heb je ooit gehoord van Boei-Badderen? Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met boeien aangegeven. De Groot recreatie heeft twee boeien omgetoverd tot overdekte jacuzzi. Elke ochtend stroomt er vers water in de boei. De voorzijde is open en middels een trappetje klim je zo in de boei. Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring. :)

Email
  • info@degrootrecreatie.nl