Beschrijving

De Willemhoeve ligt in de Willempolder (vernoemd naar stadhouder Willem V) aan het Veerse Meer, nabij het dorpje Geersdijk. De boerderij, gelegen in de beschutting van twee binnendijken, grenst aan de landerijen met akkerbouwgewassen.

Vanaf de boerderij heb je een mooi uitzicht over een uniek stukje Noord-Bevelands polderlandschap, ingepolderd in 1771. De mogelijkheid bestaat om via verschillende routes naar het Veerse Meer te wandelen.

Achter de dijk liggen de Middelplaten, een broed-en nestelplaats voor duizenden watervogels. Loop je over de dijk of via het fietspad in westelijke richting dan kom je bij het Geersdijkse kaaitje, voorheen was dit een getijhaventje van waaruit de landbouwproducten werden verscheept, nu een aanlegsteiger voor pleziervaartuigen. Naast het haventje ligt een strandje dat ideaal is voor recreatie met kinderen.

Door de centrale ligging op het “eiland” zijn de grotere dorpen, waar verschillende winkels en horecagelegenheden te vinden zijn, goed en eenvoudig te bereiken.

De sfeer op deze minicamping is altijd erg gezellig en ongedwongen. Er zijn 18 plaatsen. Wil je het eiland verkennen en ben je op zoek naar een rustig plekje in het midden van het eiland, dan ben je hier van harte welkom..

Gemeente
Categorieën
Email
  • info@willemhoeve.nl