Beschrijving

De Gorishoekse Hoeve, een plek in Zeeland waar je op een bijzondere manier kunt verblijven! We hebben diverse, unieke accommodaties die uw verblijf speciaal zullen maken!

Ook in het seizoen 2023 zijn er weer nieuwe type accommodatie aan het assortiment toegevoegd: de Cross-over Lodge!

Maar de Gorishoekse Hoeve is nog zoveel meer! Zo is het restaurant SMAEK, van april t/m september geopend met heerlijke gerechten en heerlijke drankjes. Maar ook de locatie voor leuke evenementen in de zomermaanden.

En de omgeving, het eiland Tholen, een nog onontdekt stukje Zeeland. het eiland ligt bijna aan de A4, dus is gemakkelijk aan te rijden. De brug over… En je bent in Zeeland. En er helemaal uit. Je kunt hier prachtig wandelen en fietsen, lekker lui lummelen aan een strandje, een terrasje doen in een van de leuke dorpjes die Tholen rijk is. Tholen is tof.

Ook voor de actieve recreant is er van alles te doen. Zeilen, surfen, duiken, zeevissen…

Veel gestelde vraag: hoe ver is het naar het strand? Er zijn een aantal knusse strandjes op het eiland Tholen, maar als je echt naar het Noordzee-strand wilt, ben je drie kwartier onderweg met de auto. Maar als je terug komt van een dagje strand, ervaart je de rust van het mooie eiland direct!

Video
Email
  • info@gorishoeksehoeve.nl