Beschrijving

De zoektocht naar de ideale Bed and Breakfast in Schagen hoeft niet lang te duren. Welkom bij B&B Jardin Schagen, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Tijdens je verblijf kun je profiteren van voorzieningen zoals een bagageopslag, een terras met serre en je kunt gebruikmaken van gratis wifi. Voor reizigers die aankomen met de auto zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar.

B&B Jardin helpt je bij het vinden van vermakelijke activiteiten in Schagen, zoals de Westfrieze optocht, een gezellige activiteit in de binnenstad van Schagen. Jardin ligt slechts 400 meter verwijderd van het station. Ook is er in de buurt een mooi winkelcentrum met allerlei gezellige restaurantjes. Opzoek naar een iets actiever uitje? Ook ligt er een golfbaan om de hoek!

B&B Jardin heet je graag welkom in Schagen!

Gemeente
Video
Categorieën
Volg ons
Email
  • peter@bnbjardin.nl
Bekijk onze recensies
Jolanda P. Jonkman
Jolanda P. Jonkman

12:21 17 Sep 23
Wij verbleven hier na een dagje in Texel en dit was nog enigzins in de buurt op de terugweg. Wij kwamen hier rond 21:30 uur aan en direct op de kamer hebben wij 2 spinnen gezien en 1 spinnenweb. Wij hadden gelijk weg moeten gaan, maar we zaten er niet op te wachten om nog 2,5 uur naar huis te rijden.Toch helaas tegen beter weten in gebleven. Het werd van kwaad naar erger vervolgens want de buren hadden één of andere feestje in de tuin en dit eindigde maar niet. Tot 23:00 uur hebben mijn vrouw en ik geprobeerd erdoorheen te slapen, maar het geluid werd in plaats van zachter juist harder.Vervolgens maar contact opgenomen met de eigenaar en die probeerde er wat van te maken door ons een andere kamer te geven. Alleen je raadt het al: weer een spin en 2 spinnenwebben. Daarnaast maakte de airco geluid zelfs toen we het uit hadden gezet. Wij hebben nauwelijks een oog dicht gedaan en om 08:00 uur in de ochtend met een erge hoofdpijn direct uitgecheckt en weggegaan.
Mike Huisken
Mike Huisken

17:18 03 Jul 21
Top locatie. Alles goed geregeld. Vanuit hier kan je heel Noord Holland door.
peter tuin
peter tuin

14:37 03 Sep 20
Goede plek om te slapen met s morgemorgen s een goed ontbijt
Theo Berghuis
Theo Berghuis

15:30 15 Jul 19
Netjes opgeruimd en hygiënisch Peter is de man de huizes en zet zich in om het je naar de zin te maken ik ben voor mijn werk hier in de kost geweest dus een ontbijt pakket was geen probleem prijs is voor ik weet €35,_ een aanrader als je naar Schagen gaat
Ria De Klerk
Ria De Klerk

21:31 06 Jan 19
Ideale gelegenheid om een aantal dagen te vertoeven. Vriendelijke gastheer en er is van alles mogelijk in overleg .
Marco Doornbos
Marco Doornbos

07:06 23 Apr 18
Super mooie b&b leuke en gezellig gast heer. Zeker een aan Raader als je goedkoop en nacht daar moet door bregen.

Bekijk alle beoordelingen

js_loader