Beschrijving

'La petite maison' is een charmant en volledig gerenoveerd huisje op het terrein 'Sous les trois Tilleuls' in de prachtige Morvan. Met een 2-sterrenclassificatie biedt het huisje een comfortabel verblijf met veel privacy, aangezien het apart van het hoofdgebouw ligt en een eigen terras heeft. Het huisje heeft authentieke details, zoals stenen muren, en beslaat twee verdiepingen. Het is geschikt voor maximaal 2 personen, eventueel met een baby of peuter.

Het huisje heeft een bovenverdieping met een keuken en woonkamer, en een benedenverdieping met een slaapkamer, badkamer en toilet. Beide verdiepingen hebben verwarming, met een houtkachel als primaire warmtebron op de bovenverdieping. Het huisje biedt beddengoed, handdoeken en keukenlinnen, en er is een verplichte eindschoonmaak. Roken is niet toegestaan, en huisdieren zijn toegestaan op afspraak.

In de omgeving van het dorp Saint-Léger-Vauban zijn er verschillende eetgelegenheden, en op korte afstand zijn er prachtige steden en stadjes te verkennen, zoals Vezelay, Avallon, Autun en Dijon. De regio staat bekend om zijn groene landschap en biedt mogelijkheden voor wandelen, mountainbiken en het verkennen van meren zoals Lac de Saint Agnan en Lac de Settons. Er zijn ook activiteiten zoals paardrijden, kanoën, raften en klimmen in de buurt. Voor gezinnen zijn er een dierentuin, een klimbos en een middeleeuws Ecomuseum om te verkennen.

Categorieën
Volg ons
Email
  • info@souslestroistilleuls.com