Beschrijving

Hotel Boschrand vormt een comfortabel rustpunt midden op het bruisende Waddeneiland Texel. In de naaste omgeving vind je het bos, de duinen, het strand en badplaats De Koog. Perfect dus als je een weekend wilt uitwaaien of toe bent aan een ontspannen vakantie.

Hotel Boschrand beschikt over 51 moderne hotelkamers voorzien van comfortabele boxsprings en een luxe badkamer met regendouche. Elke kamer beschikt over een eigen balkon, waarvan je uitkijkt over de Texelse bossen en landerijen.

Gemeente
Categorieën
Email
  • info@hotelboschrand.nl
Bekijk onze recensies
Chantal ter Horst
Chantal ter Horst

07:13 16 Nov 22
De kamer was opzich wel goed, maar je verwacht wel op zijn minst als je eenHalf pension hebt dar je zelf kan beslissen wat je eet en niet een "verassing" menu voor je krijgt. Overigens
Ruben
Ruben

05:43 14 Nov 22
Wat een fijn, rustig, schoon en kindvriendelijk hotel! Bij aankomst wat alles perfect geregeld, kinderbedje stond al klaar op de kamer. Vriendelijk personeel en een leuke sfeer in het hotel. In een paar minuten lopen zit je in het centrum van De Koog. Hotelkamer was goed, schoon, heerlijke douche en bedden sliepen lekker. ‘S ochtends het ontbijt is echt heerlijk, alles vers, veel keuze zoals Texelse yoghurt of een lekker eitje. Al met al een super plek om te verblijven!
G.A.J. Van Den Hoorn
G.A.J. Van Den Hoorn

09:47 25 Sep 22
Geweldige 6 dagen gehad. Allereerst het vriendelijke personeel, de mooie- en schone kamers, fijn om er te zitten.Het ontbijtbuffet was niets op aan te merken .Alles was even vers.Iedere avond was het diner weer een verrassing . Wat een heerlijke voorgerechtjes, soep, hoofdgerecht en dessert.Kortom: een hotel om zeker nog eens weer naar toe te gaan.
Dick Dijk
Dick Dijk

18:12 12 Sep 22
Perfect hotel, buitengewoon vriendelijke personeel, brandschone kamers, ongelooflijk uitgebreid ontbijtbuffet, niets is het personeel te veel!Goed geïsoleerde kamers,zelfs als het hotel vol zit kan nog heel redelijk slapen, tv zelfs met Netflix. Voor ons geen ander hotel meer,als wij op Texel zijn.
Joost Verbaas
Joost Verbaas

15:58 04 Jul 22
Een perfect hotel met mooie verzorgde kamers. Goed gelegen t.o.v. het strand en De Koog. Beiden op loopafstand. Uitstekend ontbijt met alles wat je wenst. Zelfs de ketchup ontbreekt niet ( vind ik lekker bij de eieren met spek) maar het allerbeste is de service. Meer dan uitstekend Aanrader dus!!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader