Beschrijving

Vanaf deze unieke locatie op de dijk heb je een schitterend uitzicht over de havens van Den Helder, het Marsdiep en het eiland Texel.

In het restaurant of op het terras kun je rustig genieten van een lekker kopje koffie, lunch, high tea, borrel of een uitgebreid diner. Op het terras is het zomers extra genieten door het mooie uitzicht en de heerlijke frisse zeelucht.

Voorzieningen
Gemeente
Email
  • restaurant@veerhuislandsend.nl
Bekijk onze recensies
Dane de Weger
Dane de Weger

08:19 14 Dec 22
Leuke locatie boven op een dijk, je kunt Texel zien liggen en de veerboot komt dicht langs varen. Restaurant is mooi ingericht. De lunch was erg lekker en in ruime portie. Personeel is vriendelijk en attent. Al met al, een prima ervaring!
Madeleine de Jager
Madeleine de Jager

20:25 19 Nov 22
Vanavond samen heerlijk gegeten bij Lands End in Den Helder...Kleine voorgerechten die beiden heerlijk smaakten, daarna vrij snel het hoofdgerecht. Daar had voor ons wel wat langer de tijd tussen mogen zitten!Vlees & vis van de bbq , voldoende porties. Smaakten heerlijk, goed gekruid!Gezellige sfeer & aardige bediening! Zeker een aanrader...
afra maria
afra maria

21:43 13 Aug 22
Heerlijk buiten op het terras geluncht. Leuke vriendelijke bediening.Het eten was heerlijk. Je krijg veel voor de prijs wij kregen het niet op. Dit is echt een aanrader👍
Rodney Hooijman
Rodney Hooijman

11:36 21 Jul 22
Mijn tip is de lunchtrio.Zeer goed belegde broodjes met vlees of vis.Ik koos de vlees belegde broodjes en dit kostte slechts € 10,50.Voor dat geld krijg je bij de meeste een tosti ham-kaasBediening is vriendelijk maar mag van mij wel iets sneller.Het uitzicht over het Marsdiep is fantastisch.
De Boekentuin Alkmaar
De Boekentuin Alkmaar

13:45 23 Jun 22
Deze maïskip was voortreffelijk. Het mooie uitzicht op mooi Texel en de af- en aanvarende veerboot is onevenaarbaar.
Natalie VdV
Natalie VdV

08:44 19 Oct 21
Heel leuk en charmant hotel/restaurant met een prachtige ligging!Verbleven in kamer 306... super dat zeezicht... de 1ste avond met veel wind en grote golven, nadien een voorzichtig zonneke... instant vakantiegevoel!De kamer zelf is ruim en proper, muv een koelkastje, is alles aanwezig voor een leuk verblijf.De badkamer is ruim genoeg, maar een beetje aan de donkere kant... wat dan wel weer wordt goedgemaakt door de netheid (alleen misschien even de steun in de douche vervangen... daar is wat slijtage te zien en dat geeft direct zo'n vertekend beeld)De ontvangst bij de receptie (zowel bij t inchecken als t verlaten vh hotel) was zeer warm! K hoop dat degene die deze dame zal vervangen binnenkort, het evenwaardig zal doen, dat wordt sowieso geen makkelijke opdracht. Succes trouwens met uw carrièreswitch!Het ontbijt was top, zeker in deze nog steeds bizarre covidtijd. Het buffet wordt goed aangevuld en de tafels netjes opgeruimd. Grote meerwaarde trouwens... het enthousiaste blonde meisje... dat is nu eens iemand die je graag tegenkomt s morgensvroeg. (Tussen 8u en 9u is t op weekdagen trouwens heel rustig aan t ontbijt)Het restaurant... supergezellig en echt heel erg lekker! Ook hier vriendelijk personeel (met een leuke teamspirit zag k)De bar is klein maar gezellig en je wordt er met de glimlach bediend. Wel een klein werkpuntje... maak eens een kaart misschien... makkelijker te kiezen want staan staren naar de flessen om te beslissen, vind k persoonlijk niet zo fijn.De ligging is TOP! Zowel qua uitzicht als de nabijheid van de veerboot richting Texel, op wandelafstand van het stadscentrum en met een ruime parking voor de deur.Zeker voor herhaling vatbaar!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader