Beschrijving

Je hebt kilometers strand op Texel. Ons eiland heeft veel meer te bieden, maar een dag aan zee staat nog altijd met stip bovenaan. Waarom kies je voor Paal 17? Je kunt er lekker eten in de strandpaviljoens, of op het terras genieten van een onbetaalbaar uitzicht.

Paal 17 biedt alle mogelijkheden voor een heerlijke lunch of diner, een terrasbezoek, bedrijfsuitje, trouwlocatie of strandactiviteiten.

Gemeente
Email
  • info@paal17.com
Bekijk onze recensies
Iris Sitton
Iris Sitton

20:51 04 Aug 22
Heel mooi en ruim, van buiten zag het er super druk uit, maar we hadden snel een plaatsje en als je eenmaal zat voelde het toch wel rustig. We zijn er 3 keer geweest, eerst voor een taartje, daarna een keer voor lunch en daarna voor avondeten! Heel vriendelijk en heerlijk eten. Wordt ook erg chic reserveert voor een strandpaviljoen.
Robert Meeuse
Robert Meeuse

20:53 20 Jul 22
Op de eerste etage heerlijk culinair genieten! De selectie van de chef is verrassend en origineel; echt wel een aanrader om eens wat nieuws te proberen. Erg vriendelijk personeel met verstand van zaken geeft een mooie toelichting bij elk gerecht. Voor een culinair tandje hoger moet je in dit geval ook een verdieping hoger zijn. In het restaurant heb je zicht op de moderne keuken waar je de chef op zijn vingers kunt kijken. Waarom geen vijf sterren? De reden daarvoor zijn de toiletten die qua hygiëne echt onder de maat waren
René de Groot
René de Groot

05:51 06 Jul 22
Prima plek op Texel, waar het genieten is. Zelfs een glutenvrije kaart is hier aanwezig en het personeel is erg vriendelijk. Kortom, een echte aanrader dus.
Martijn de Ruijter
Martijn de Ruijter

16:12 05 Jun 22
Goed eten op een mooie locatie aan de kust van texel. Kunt er goed zitten en lekker lunchen en een borrel drinken. Zeker de moeite om vanaf Ecomare door te rijden.
Margriet de Koning
Margriet de Koning

18:50 21 May 22
Op een mooie locatie, uitzicht op zee, op de eerste etage van het populaire strandpaviljoen, zit dit sfeervolle intieme restaurant.Wij kozen voor 6 gangen met een lekkere fles wijn erbij. Wijnkaart niet heel uitgebreid maar prima.De gerechten kwamen in het juiste tempo en waren ook goed op smaak. We hebben genoten van een heerlijke avond!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader