Beschrijving

De Compagnie is een eigentijds restaurant op de haven van Oudeschild. Naast een prachtig uitzicht over de Waddenzee en de haven van Oudeschild, staan kwaliteit en gastvrijheid hier centraal.

De Compagnie serveert gevarieerde gerechten. Als visliefhebber kun je gaan voor één van de verse visgerechten uit de Waddenzee. Van gamba's tot kreeft en van sliptong tot kabeljauw: er is voor iedereen wel iets. Ook de vegetarische- en vleesgerecht zijn divers. Denk bijvoorbeeld aan gemarineerde spareribs of heerlijk Texels lamsvlees.

Goed eten en tegelijkertijd genieten van een prachtig uitzicht. Dit doe je bij lunch- en dinerrestaurant De Compagnie!

Gemeente
Email
  • info@decompagnietexel.nl
Bekijk onze recensies
Peter Nieuwland
Peter Nieuwland

13:16 13 Sep 22
Super vriendelijke bediening, heerlijke lunch. Hamburger plate (klieder genoemd, met texelsrundvlees) steekt echt met kop en schouders boven andere hamburgers die ik ooit op heb.Heerlijk met de sweet pickle relish, goede salade en voldoende frites.Dit restaurant staat ieder jaar op mn lijstje als ik op Texel verblijf.Overigens waren honden nu gewoon welkom op het terras, ik heb zelf geen hond, maar wil dit toch even melden.Dank voor de goede service.
Carla Janssen
Carla Janssen

04:31 14 Aug 22
Lekkker zitten op het terras. De Carpaccio (1 van mijn favorieten) was hier heerlijk en ook de in roomboter gebakken slibtongetjes vond ik een aanrader. Vriendelijke bediening.
Sebastian Aller
Sebastian Aller

18:52 30 Apr 22
Heerlijk gezeten en gegeten. Prachtig uitzicht over zee en vriendelijk en competent personeel. Voor de kinderen is er een grote speeltuin met waterspeelplaats direct naast het restaurant.Aanrader!
Tom van Houte
Tom van Houte

09:19 10 Apr 22
Leuk zitten, lekker eten en vriendelijke bediening. Het blonde dametje werkte er vast nog niet lang, maar ze deed haar best. Honden zijn niet welkom, in ons geval geen probleem. Eten was lekker, helaas weinig lokale biertjes op de kaart. Een Nederlander moet altijd iets te zeuren hebben uiteraard. ;-) Aanrader om hier eens langs te gang!
Tommy Schoen
Tommy Schoen

15:51 12 Sep 21
Vriendelijke bediening, lekkere biertjes en prima borrelkaart.Helaas gaat het terras waar je heerlijk zit en over de haven en Waddenzee kijkt al om 17:00 uur dicht.Zeker waard om voor de tijd een biertje te komen doen in de zon.Toiletten helaas wat minder netjes. Dat komt misschien door alle toeristen die langs deze mooie locatie lopen waardoor het op de toiletten storm loopt! ;-)

Bekijk alle beoordelingen

js_loader