Beschrijving

Je vindt Brasserie Quinty's in het hart van De Koog op het waddeneiland Texel. Een plaats met veel joie de vivre. Je geniet hier graag met geliefde, familie en vrienden van goed eten en drinken. Proef de gezelligheid, Quinty's verwelkomt je met open armen. Het menu bestaat uit verfijnde Franse gerechten met een lokale Texelse twist.

Gemeente
Video
Bekijk onze recensies
Maurice Arens
Maurice Arens

07:57 28 Dec 22
Even een bakkie gedaan en een biertje, super vriendelijk en lekker om te zitten. Mooie plekken en relaxed! Kaart sprak ons niet genoeg aan om daar te eten, zijn daarvoor uitgeweken naar een ander adres.
Hans
Hans

08:29 23 Sep 22
Een hele nette zaak zo tussen de vele toeristen restaurants.Er was volop vriendelijk (ook engels talig) personeel aanwezig.Lijkt mij ook dat daar een goede teamsfeer heerst .Ruime keuze in goede wijnen.Helaas voor mij was de sliptong vervangen door mosselen….Gekozen voor tournedos met truffeljus enzoete aardappel friet.Word geserveerd op warme borden door de kok én met uitleg over het gerecht!Erg lekker!Enigste minpuntje is dat de vaart er bijhet oersoneel goed in zit dus je moethet tempo zelf een beetje afremmen …Nog een keer terug geweest maar het tempo was nu prima doordat het ook wat drukker was dan mijn vorige bezoek.Dit keer ook een voorgerecht genomen van gemarineerde zalmEen zeer mooi en smakelijk gerecht!Kan niet anders dan nu vijf sterren geven.
Wilco P
Wilco P

06:04 22 Sep 22
Erg goed gegeten .Leuke menukaart met verrassende gerechten en producten.Alles was vers en van fantastische kwaliteit .Het personeel ja ach wat zal ik zeggen gewoon fantastisch.Behulpzaam en attend.Met zulk personeel smaakt het eten nog beter.
Karin Heere
Karin Heere

20:22 17 Sep 22
Heerlijk gegeten en proeverij gedaan . Super inrichting en vriendelijk personeel. Aanrader!!2e avond ook gegeten hier.En de smaak sensatie bij de Quinty's lekkers plank❤🥰
Johan van Dam
Johan van Dam

19:31 08 Sep 22
Erg lekker gegeten. Één vegetarisch gerecht, één gerecht met vlees. Veel groenten, goede smaak.Het restaurant is rolstoel vriendelijk.Opmerking: ik vroeg om iets van bonbons (buiten de kaart) bij de cappuccino. Volgens de (buitenlandse) serveerster waren de bonbons op, maar zijn komende winter '22/'23 weer beschikbaar.Ze had volgens mij beter 'nee' kunnen zeggen, of voor een andere creatieve oplossing kunnen kiezen.....
Han Hanter
Han Hanter

09:44 05 Aug 22
Lekker tentje hoor en heel goeie service, alles wordt netjes aan tafel uit gelegd wat je eet. Eten is super goed en…. De lekkerste Rose ter wereld!!!!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader