Beschrijving

Brasserie Carakter is een kleinschalig restaurant met eigentijdse gerechten die elk hun Carakter tonen. Deze eigenzinnige brasserie heeft voor ieder wat wils. Zo kun je terecht voor vlees en gevogelte, vis, pasta en ook voor veganistische gerechten ben je bij Carakter aan het juiste adres.

Laat je verassen door de wekelijks wisselende wijnen of een heerlijk glas Texels bier. Naast de menukaart worden er ook seizoen-specials geserveerd die nauwkeurig zijn samengesteld door de chef.

Voel je welkom, plof neer op het verwarmende terras of geniet gezellig aan de bar in deze sfeervolle brasserie.

Gemeente
Email
  • info@caraktertexel.nl
Bekijk onze recensies
Beau Langela
Beau Langela

16:24 23 Aug 23
De hamburger is echt een aanrader! Heerlijk sappig. Goeie wijn. Top service. Je kan heerlijk zitten en zij doen echt een stapje extra!! Bedankt.
Xavier Brans
Xavier Brans

18:50 17 Aug 23
Vanavond hier gegeten en wat een goede service en vriendelijke bediening.En wat was het er lekker eten wij hebben er van genoten en de sfeer was er gezellig leuk restaurant echt een aanrader en betaalbaar.
Wcbeheer Wcbeheer
Wcbeheer Wcbeheer

13:23 19 Jul 23
Als je binnen komt denk je het eten hier zal wel goed zijn de aankleding straalt luxe uit, maar wat een tegenvaller, de prijs is hoog en dan mag je wat verwachten maar nee, een "gefrituurde" schnitzel die keihard was belachelijk, een nieuwe gekregen en weer gefrituurd, weinig sitedish een saté was een bol satésaus met daar in de kippedij nog nooit gezien een schaaltje sla stronken erbij maakt het plaatje kompleet dus ik begrijp niet waar deze beoordelingen vandaan komen
Aerin Claudia Lorent
Aerin Claudia Lorent

18:52 04 Jul 23
Lekker gegeten.. de frites/ watervallen erg lekker! de porties hadden iets groter vermogen ik las dat al in eerdere reviews.. vriendelijke service
Brechje Rutten
Brechje Rutten

16:47 18 Jun 23
Echt een top restaurant! Sfeervol, vriendelijke bediening en overheerlijk eten. 2 dagen achter elkaar geweest en wat we hadden was verrukkelijk!
A.M.C. Kruijer
A.M.C. Kruijer

16:53 29 May 23
Wij hebben een heerlijke Dorade gegeten. Maar de salade sloeg nergens op. Een klein bakje voor 2 personen. Een tweede bakje salade gevraagd en dat kon net. Bediening liet te wensen over. Jammer. Daardoor valt het tegen!
Gerritte Ruizendaal
Gerritte Ruizendaal

17:55 15 May 23
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, ziet er super mooi uit van binnen en buiten.
Sylvia van de Griek
Sylvia van de Griek

19:31 10 May 23
Vanavond prima gegeten. Lekkere budha plank vooraf.De hamburger was erg lekker. Ook de pasta met paddestoelen was heerlijk.Bediening was prima en in voor een praatje en een grapje. Nieuw personeel werd op een leuke manier ingewerkt.
Manon Posthumus
Manon Posthumus

20:43 26 Feb 23
Lekker gegeten bij Brasserie Carakter! Het duurde best lang voordat onze bestelling werd opgenomen. Mensen naast ons zaten ook al even te wachten dus de service kan sneller!Verder was het eten erg lekker en goed gekruid. De porties zijn wel wat aan de kleine kant (vooral bij de spareribs) maar bij alle gerechten is er een optie voor een grotere portie.De espresso martini viel ook goed in de smaak!
Ingrid Breedveld
Ingrid Breedveld

13:05 21 Dec 22
Fantastisch interieur, lekker eten en gezellige bediening!
Astrid van der Lee
Astrid van der Lee

20:40 16 Dec 22
Een keer, maar nooit meer. Om 19:00 voor en hoofd gerecht bestellen en het hoofdgerecht om 21:00 nog steeds niet op tafel hebben. In die twee uur tijd is er 1 keer gevraagd of we iets wilde drinken, dit was tegelijk met het opnemen van het eten. Nadat we na 2 uur vroegen of ons hoofdgerecht nog zou worden gebracht werd ons verteld dat ze er zouden gaan beginnen.Voor ons hoefde het op dat moment al niet meer, bij de rekening werd ons op geen enkele manier tegemoet gekomen. Ook niet toen we daar om vroegen omdat we het belachelijk vonden hoe onze avond was verlopen. Ons werd gevraagd of we zelf niet eerder hadden gevraagd waar ons eten bleef, nog niet eerder meegemaakt dit.
Jan Nijssen
Jan Nijssen

21:26 29 Oct 22
Vind de sfeer beter als bij eigenwijs maar het personeel iets minder attend. Eten is was erg lekker duurde wel wat langer. Soms bleven gerechten wat lang bij de uitgifte staan.Vooral het voorgerecht was top.
Astrid Meijer
Astrid Meijer

12:16 24 Sep 22
Heerljk restaurant in alle opzichten. Comfortabel buitenterras, vriendelijke en bekwame bediening en zalig eten. Geen heel uitgebreide keuze, waardoor de aangeboden gerechten kraakvers zijn. Goed concept, waardoor combineren en sharing mogelijk is. Verrassende smaken en presentatie. Top!
Dennis van Bekkum
Dennis van Bekkum

09:33 31 Jul 22
Voor het eerst hier gegeten, maar zeker niet voor het laatst. Bediening goed en vriendelijk. Kwaliteit van het eten heel goed, prima wijnkaart en het chocolade dessert echt zo lekker! Echt een aanrader 👌🏻
Simone van der Heide
Simone van der Heide

18:56 24 Jul 22
Sfeervolle brasserie, ik ben hier 2x geweest tijdens mijn laatste bezoek.Vriendelijk personeel wat ook de tijd neemt om even een praatje te maken als je dat wilt.Tijdens mijn 2e bezoek vroeg ik om een cocktail die niet op de kaart stond, was totaal geen probleem en mijn suggestie werd erg leuk ontvangen.De reden dat ik geen 5 sterren geef is vanwege de keuze van het entertainment op de zaterdagavond... er moet vast wel iets beters te vinden zijn dan de (vals)zingende DJ 🥴
Jorien Zweverink
Jorien Zweverink

19:09 03 Jul 21
Mooie inrichting, redelijk kleine menukaart maar dat weerhield ons er niet van hierheen te gaan. Alsnog voldoende keus. Heerlijke scroppino. Het eten vonden we tegenvallen (vooraf brood + kipstukjes + risotto bitterballen en als hoofdgerecht pasta prosciutto). Had het beter qua smaak verwacht. Niet slecht, maar ook zeker niet bijzonder. Voor ons niet meer voor herhaling vatbaar.

Bekijk alle beoordelingen

js_loader