Beschrijving

Een Waddencruise met de TX44 is een belevenis voor jong en oud. De cruise vertrekt
vanuit de gezellige haven van Oudeschild, om vervolgens langs de kust van
Texel naar “de razende bol” te varen. Een prachtig mooi gebied waar vrijwel altijd zeehonden aanwezig zijn.

Na het bewonderen van de zeehonden, vervolgd de cruise zich met een uitgebreide rondvaart door de marinehaven van Den Helder. Je krijgt hierbij de kans om vanaf de waterkant de vele schepen te bekijken. Tijdens de cruise krijg je uitleg over de zeehonden, Texel, de Waddenzee en natuurlijk over de schepen in de haven van Den Helder.

De TX 44 heeft een ruim bovendek en een prachtige verwarmde salon met uitgebreide horecafaciliteiten. De cruise duurt twee uur, is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en ook honden zijn van harte welkom aan boord.

Gemeente
Video
Bekijk onze recensies
Yvonne Ligteringen
Yvonne Ligteringen

18:54 15 Sep 22
Zeer mooie boottocht gehad erg leuk verteld en de schipper nam goed de tijd om alles goed te kunnen zien. Echt een aanrader. Een kleine selectie van mijn foto's
Marion Tokaya
Marion Tokaya

08:20 06 Jul 22
Gisteren een hele mooie boottocht gemaakt met de TX44 .Mooi weer en kunnen genieten op het bovendek met een heerlijk bakkie koffie ☕🥧 en een stuk Texelse Hoornderring .We hebben veel zeehonden op de Razendebol kunnen spotten geweldig wat is dat schitterend.Erik Rossing vertelde de geschiedenis over Texel en zo veel meer 👌Dan vaar je de Marinehaven binnen met goede uitleg van Erik .We hebben genoten van de vaartocht van zeker 2 uur .Erik en Karin bedankt het was heel mooi en nu kan ik zeggen dat ik bij de Razendebol ben geweest en veel zeehonden heb gezien !!!
aeonfast
aeonfast

13:42 06 Jun 22
Uitstekend betaalbare activiteit. Leuk om de zeehonden te zien en een kijkje in de keuken van de marinehaven! Het personeel is erg vriendelijk en de verteller weet erg veel en weet het met leuke enthousiasme te brengen. Het schip ziet er goed onderhouden uit en van binnen erg netjes en schoon.
Buddy René .
Buddy René .

20:02 26 Mar 22
Als het weer ook nog eens meezit , zoals in ons geval , is de zeehonden cruise een prachtige ervaring.Aan boord is aan alles prima geregeld. Voor het spotten van de zeehonden zijn zelfs verrekijkers in bruikleen.Om Texel nog beter te promoten , is er alleen nog Texels bier verkrijgbaar , daarnaast natuurlijk ook andere vloeistoffen.😜.Overigens is er voor mensen die moeilijk de trap kunnen nemen naar de WC een stoeltjeslift aanwezig
Colinde vonD.
Colinde vonD.

22:08 08 Sep 21
Deze mensen hebben echt duidelijk plezier in wat ze doen. Het is een grote toevoeging dat ze verrekijkers te leen hebben, waarvoor dank! Erg leuk om de zeehonden in hun natuurlijke omgeving te zien en de rondleiding door de marine haven van Den Helder was ook ontzettend interessant. Aardige mensen, nette prijzen in de bar. Aan te bevelen en voor mij voor herhaling vatbaar.

Bekijk alle beoordelingen

js_loader