Beschrijving

Bij Kano- en Supcentrum West-Friesland kun je terecht voor een supboard, een Canadese kano of een elektrische sloep met schipper. Toch liever varen op de wind? Naast het park zijn goede zeilboten te huur. Deze kun je huren voor één dag of een hele week.

Vanaf Buitenplaats Medemblik ben je in ongeveer tien minuten varen bij het eerste grote meer én de toevaart naar de stad Medemblik. Je vaart vanaf de kade door de Brake richting Medemblik. West-Friesland ontdekken vanaf het water met een kano of supboard is een unieke ervaring. Al peddelend lijkt het Egboetswater op het Amazonegebied en aan de kust van het IJsselmeer waan je je in Scandinavië.

Je vindt het Kano- en Supcentrum op Buitenplaats Medemblik bij Lodge 61. Reserveer van tevoren, zodat je zeker bent dat je lekker het water op kunt.

Wil je wél graag met een groepje het water op, maar liever wat comfortabeler in een luxe gerestaureerde elektrificeerde roeisloep, met eventueel een compleet verzorgde lunch. Ook daarvoor kun je terecht bij Buitenplaats Medemblik.

Gemeente
Video
Email
  • info@lodge61.nl