Beschrijving

Tesselse Duynen biedt drie verschillende bungalows aan in badplaats De Koog. De huisjes bevinden zich aan de bosrand, vlakbij de duinen, het strand en het gezellige centrum van De Koog. Per huisje zijn er maximaal 2 honden toegestaan en alle tuinen rondom de accommodaties zijn afgesloten en beschut.

De Jutter 

Vakantiehuis 'De Jutter' beschikt over twee slaapkamers. De ene slaapkamer beschikt over twee eenpersoons-boxspringbedden, de ander over één boxspringbed. Ook heeft dit vakantiehuis een afgesloten tuin met een veranda en tuinmeubilair. De Badkamer heeft een douche, wastafel en toilet

Riddertje 

De woonkamer van het vrijstaande vakantiehuis 'Riddertje' heeft een zithoek met smart-tv. De open keuken is ingericht met een gasfornuis, een koelkast, een combi-oven en een vatwasser. Er zijn in totaal twee slaapkamers met elk twee eenpersoons-boxspringbedden. Net zoals 'De Jutter' beschikt 'Riddertje' over een badkamer met een douche, een wastafel en een toilet. Ook heeft dit vakantiehuis een beschutte tuin op het zuiden met tuinmeubilair.

Aan de overkant van deze accommodaties ligt het Dennenbos met allerlei fiets en wandelpaden. Ook ligt het Texelse strand en het bruisende centrum van De Koog op steenworp afstand. Je kunt dus lopend op avontuur gaan en het eiland ontdekken.

Benieuwd naar de andere twee accommodaties? Ga dan naar de "website"

Gemeente