Beschrijving

Motel Texel verhuurt bungalows in het bos, appartementen in het dorp en suites aan het strand. Je kunt dus zelf je favoriete locatie kiezen! De accommodaties hebben allemaal een centrale ligging in of vlak bij het centrum van De Koog, de populaire badplaats van Texel. Een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van het eiland dus!

Gemeente
Categorieën
Volg ons
Email
  • info@moteltexel.nl
Bekijk onze recensies
Sharona Van den Elzen
Sharona Van den Elzen

09:28 03 Aug 23
wat ons tegen zit is:We hebben te weinig pannen.Een kleding kast die inmiddels uit elkaar is gevallen.Waarvan 1 kleding kast maar is uitgerust met 8 kleding hangertjes. Die nog wel goed is.Een zender pakket op de televisie waarvan een aantal zenders het niet doen.Een wc bril die niet past.Een boiler die bij het douchen van 2 personen leeg is (laat staan met 4 personen)De stopcontact in de keuken wat los zitHet douche putje wat slecht leeg looptVloerlamp die eigenlijk bijna uit elkaar valt.De matrassen zijn al jaren aan vervanging toe.Geen opbergruimte.De tuinstoelen niet schoon.De schuifpui wat zwaar werkt.
T Breunis
T Breunis

15:32 15 Apr 23
Waardeloos!januari 2023Wij zijn beschuldigd door de verhuurders. Er werd beweerd dat wij een bed kapot gemaakt zouden hebben. De eigenaresse kwamen op oudejaarsavond om 23:00 op bezoek en stapten ongevraagd de (gehuurde) woning binnen en waren erg intimiderend. De personen zouden pas weg gaan als wij 't door hun zelf opgestelde document zouden ondertekenen, waarop gemeld stond, dat wij onszelf aansprakelijk stelde voor een schade bedrag van 2000 euro. Wij en vooral de kinderen zijn van de situatie erg geschrokken en hebben nu een vervelend oudejaarsavond gehad...Reactie van Hester den UijlHey we vonden jouw verblijf ook waardeloos nadat je ons bed had gesloopt. De schade aan het bed is inmiddels bekend. Gaarne verzoeken we jou per ommegaande Euro 163,35 op ons bankrekeningnummer NL 31 INGB 0673 ****** over te maken. Groetjes.
darwin maistro
darwin maistro

14:24 18 May 21
Midweek op Texel geboekt en genoten van ons verblijf. Motel Texel ligt zeer centraal en heeft alle faciliteiten die je nodig hebt. Ons appartement was net ge-refit en had een mooie, nieuwe keuken. Ontvangst was netjes en het appartement keurig schoon. Het waren een paar heerlijke dagen weg in eigen land.
ton duykers
ton duykers

13:26 07 Dec 20
In de zomervakantie voor 1 week geboekt. De borg was € 50,-. Op de helft van de week sprong ''n ouderwetse smeltzekering i.v.m. kortsluiting veroorzaakt door een gesprongen plafond peertje bij het omzetten van de schakelaar( door elektricien bevestigd en schriftelijk meegedeeld dat het niet onze schuld was). Er was geen sprake van overbelasting door ons van het net. Bij een eerste telefoontje hierover werd meteen gezegd dat de kosten voor ons waren. Ondanks latere telefoontjes hierover bleef de directie bij dit standpunt . Bezwaren van onze kant werden terzijde geschoven. En ook: "mensen nemen allerlei apparaten mee !"De elektrische installatie zou modern zijn. Dit geldt voor een groepenkast , maar niet voor een stoppenkast . In de keuken was bovendien een labeltje opgeplakt waarop werd gewaarschuwd niet twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Is dit modern?Er werd tevens van ons verlangd om op de elektricien te wachten omdat ze zelf niet aanwezig waren. En dat op je vakantie!Wat mij het meest stoort is de klantonvriendelijke houding van de directie, nog meer dan het niet terugkrijgen van de €50,-.
Pina Blascetta
Pina Blascetta

08:43 28 Oct 20
Het motel is centraal gelegen ,zowel winkels,supermarkten en strand goed op loopafstand te doen. Het appartement is knus ,zelfs voorzien van een vaatwasser en magnetron maar de bedden en kussens verdienen een opknapbeurt .dit hebben we ook gemeld en de eigenaresse geeft aan dat het probleem overgewicht is....nou ook al heb je heen overgewicht is het totaal geen fijn bed
kermis actief
kermis actief

18:47 19 Jun 20
Geweldige locatie top vakantie gehad alleen 3 kleine dingetjes in het appartement1 douchekraan moet worden vervangen kamer 1u2 nieuwe bank zit niet zo lekker meer3.Nieuwe matrassen
Gerrie De Wildt
Gerrie De Wildt

09:31 17 Jun 19
Dit motel is zeker een aanrader. Super schoon, perfecte locatie, mooi keukenblok, prima bedden. eigen parkeerplaatsen, het is niet al te groot maar dat is zichtbaar op de plattegrond. Jan en Gerrie
Pieter Mulder
Pieter Mulder

13:15 06 Nov 18
Motel Texel is ons uitstekend bevallen. Ons appartement was ruim genoeg, functioneel ingericht, schoon en de service was prima. De ligging is een ideaal uitgangspunt voor het strand, het dorp en andere activiteiten. Enige aandachtspuntje: ons appartement lag op het Oosten en aangezien de gordijnen licht van kleur zijn wordt het wel vroeg licht als de zon schijnt. De ontvangst aan de balie is vriendelijk, behulpzaam en gastvrij en het verbaast mij dan ook dat er ergens in een review wordt gesproken van een "kenau", erg vreemd!! Een aanrader en wij komen zéker terug !!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader