Beschrijving

Motel Texel verhuurt bungalows in het bos, appartementen in het dorp en suites aan het strand. Je kunt dus zelf je favoriete locatie kiezen! De accommodaties hebben allemaal een centrale ligging in of vlak bij het centrum van De Koog, de populaire badplaats van Texel. Een goede uitvalsbasis voor het ontdekken van het eiland dus!

Gemeente
Categorieën
Volg ons
Email
  • info@moteltexel.nl
Bekijk onze recensies
darwin maistro
darwin maistro

14:24 18 May 21
Midweek op Texel geboekt en genoten van ons verblijf. Motel Texel ligt zeer centraal en heeft alle faciliteiten die je nodig hebt. Ons appartement was net ge-refit en had een mooie, nieuwe keuken. Ontvangst was netjes en het appartement keurig schoon. Het waren een paar heerlijke dagen weg in eigen land.
ton duykers
ton duykers

13:26 07 Dec 20
In de zomervakantie voor 1 week geboekt. De borg was € 50,-. Op de helft van de week sprong ''n ouderwetse smeltzekering i.v.m. kortsluiting veroorzaakt door een gesprongen plafond peertje bij het omzetten van de schakelaar( door elektricien bevestigd en schriftelijk meegedeeld dat het niet onze schuld was). Er was geen sprake van overbelasting door ons van het net. Bij een eerste telefoontje hierover werd meteen gezegd dat de kosten voor ons waren. Ondanks latere telefoontjes hierover bleef de directie bij dit standpunt . Bezwaren van onze kant werden terzijde geschoven. En ook: "mensen nemen allerlei apparaten mee !"De elektrische installatie zou modern zijn. Dit geldt voor een groepenkast , maar niet voor een stoppenkast . In de keuken was bovendien een labeltje opgeplakt waarop werd gewaarschuwd niet twee apparaten tegelijkertijd te gebruiken. Is dit modern?Er werd tevens van ons verlangd om op de elektricien te wachten omdat ze zelf niet aanwezig waren. En dat op je vakantie!Wat mij het meest stoort is de klantonvriendelijke houding van de directie, nog meer dan het niet terugkrijgen van de €50,-.
kermis actief
kermis actief

18:47 19 Jun 20
Geweldige locatie top vakantie gehad alleen 3 kleine dingetjes in het appartement1 douchekraan moet worden vervangen kamer 1u2 nieuwe bank zit niet zo lekker meer3.Nieuwe matrassen
Gerrie De Wildt
Gerrie De Wildt

09:31 17 Jun 19
Dit motel is zeker een aanrader. Super schoon, perfecte locatie, mooi keukenblok, prima bedden. eigen parkeerplaatsen, het is niet al te groot maar dat is zichtbaar op de plattegrond. Jan en Gerrie

Bekijk alle beoordelingen

js_loader