Beschrijving

Homestay Harlingen is een moderne B&B in een oud grachtenpand uit 1813. In totaal beschikt de B&B over twee drie heerlijk- en stijlvol ingerichte kamers, voorzien van een eigen badkamer en toilet. De kamers hebben uitzicht op de eigenzinnige Zoutsloot met zijn prachtige gevels in verschillende stijlen uit het jaar 1800.

Hoewel Homestay Harlingen midden in het centrum staat, is het er rustig. Niets staat een goede nachtrust in de weg. De B&B bevindt zich aan één van de mooiste straatjes in Harlingen. Het prachtig, goed onderhouden pand dateert uit het jaar 1617.

Chalet Makkum:

Deze charmante, moderne chalet in Makkum op het recreatieterrein van de Holle Poarte, is ruim en netjes ingericht met comfortabele meubels en een splinternieuwe keuken. De zonnige tuin is perfect om te loungen met een heerlijke tuin set voor de warme dagen. Zelfs bij regenachtig weer kun je buiten eten onder de overkapping. Voor de kleintjes is er een campingbedje, een kinderstoel, bolderkar en kinderschommel beschikbaar. Dit is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een heerlijke vakantie.

Gemeente
Categorieën
Volg ons
Email
  • homestayharlingen@gmail.com