Beschrijving

Tussen Den Burg en Den Hoorn vind je de twee riante appartementen van Hoeve Halfweg

Appartement Mees ligt op de bovenverdieping van een voormalige boerenschuur. Dit appartement beschikt over twee woonlagen. Op de onderste woonlaag vind je twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de wasmachine. Op de andere woonlaag vind je een woonkamer voorzien van een zithoek met tv, een eethoek en een houtkachel.

De woonkamer van appartement Sil is ook voorzien van een zithoek met houtkachel, een tv en een eethoek. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers. Ook beschikt appartement Sil over een tuin met terras en tuinmeubilair.

Gemeente
Bekijk onze recensies
D.J.G de Winter
D.J.G de Winter

07:33 05 Mar 24
Heerlijk weekend gehad op het oude dijkje in het boshuis. Het huis is werkelijk van alle gemakken voorzien, alles is aanwezig. Het uitzicht en de tuin zijn prachtig en de locatie is perfect. Rustig, veel natuur maar overal dichtbij. Het voelde voor deze oud Texelaar dan ook echt als thuiskomen. Dank jullie wel!
M. Holtz
M. Holtz

19:48 12 Oct 23
Heel fijn huis gehuurd in een rustige omgeving. Bij vertrek zijn we onze ipad vergeten. Deze is na melding meteen opgehaald en naar ons opgestuurd. Wat een geweldige en vriendelijke service.
Hermie De Leeuw
Hermie De Leeuw

12:55 22 May 23
Super! Service 10+En dan heb het eigenlijk alleen nog maar over de mensen die op kantoor werken. Altijd vriendelijk en zeer meedenkend en behulpzaam.
Henk Osnabrugge
Henk Osnabrugge

15:45 23 Nov 21
Wij hebben een weekend verbleven in appartement Dageraad in De Koog.Wat ons opviel was een zéér schoon en net appartement, voorzien van oa ligbad vaatwasser en smart TV. ook de gezellige en huiselijke inrichting viel ons in positieve zin op. verder nog een gesloten terras en in combinatie met de ligging op de begane grond ideaal voor onze hond.ook de ligging is prima! tegen het centrum van De Koog en op loopafstand van het strand! een absolute aanrader! wij komen zeker terug!
Hans Verbakel
Hans Verbakel

18:08 11 Aug 20
Deze organisatie brengt Euro 300 borg in rekening en claimt dit 10 (!!!) dagen na afloop van de vakantie terug te zullen storten. Waar slaat dit op anno 2020 ? Navraag gedaan per email, komt geen antwoord, nogmaals navraag gedaan per email, "U krijgt uw borg na 10 dagen terug mijnheer, dat is op 10 augustus. Het is vandaag 11 augustus en ik heb nog steeds niets op mijn rekening staan. Dit is grof, grof schandalig. Mensen, boek hier niet, naar je borg kun je fluiten....
Gerard en Janka Bakker
Gerard en Janka Bakker

14:31 10 Jul 19
Betrouwbaar verhuurbureau met een zeer gevarieerd aanbod van bijzondere vakantiehuizen op Texel.
Carola Hoogkamer
Carola Hoogkamer

09:42 11 Feb 19
Verhuur in luxere segment op prachtige locaties op Texel. Zeer persoonlijke service, aanrader!
Elia Quentin
Elia Quentin

11:47 13 Oct 17
Bij uitstek het beste bedrijf voor luxe en bijzondere vakantiehuizen. Van harte aanbevolen!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader