Beschrijving

De Zilvermeeuw is vrij gelegen midden in nationaal park "Duinen van Texel" omringd door bos, heide en duinen met het strand van Paal 17 op loopafstand. Lekker uitwaaien met je familie, een sportief weekend beleven met de sportclub of leerzame excursie met school, De Zilvermeeuw biedt een prima uitvalsbasis voor groepsuitjes.

De accommodatie is geschikt voor groepen van 40-94 personen en in het laagseizoen of last minute ook al vanaf 25 personen. Rondom De Zilvermeeuw ligt een groot buitenterrein met voetbalveld, volleybalveld, basketbalnet en diverse buitenspelletjes. Ook is er een beschut terras uit de wind, waar je zomers perfect van de zon kunt genieten

Gemeente
Categorieën
Email
  • info@dezilvermeeuw.nl
Bekijk onze recensies
Fam. Dieters
Fam. Dieters

17:25 27 Sep 23
Fantastische locatie voor als je met een grote groep ben, van alle gemakken voorzien!
Andre Stolk
Andre Stolk

18:24 18 Jun 23
Zeer leuk en nette groepsacomodatie, lekker eten al moet je die wel zelf maken. 😂😂😂😂 Vlotte bediening, leuke bediening en ook die moet je zelf meenemen 😍😍😍
Jente Schilder
Jente Schilder

17:57 08 Mar 23
Prima verblijf ook een erg fijne locatie, dicht bij het strand. Verder zijn de douches matig...en kunnen verbetering krijgen. In de keuken is alles te vinden maar de pannen zijn wel aan vervanging toe. In de zomer is het echt een fantastische accomodatie, maar voor in de winter is het toch wel jammer dat het een beetje tocht. Voor de rest is er heel veel ruimte, en hebben wij hier het erg naar ons zin gehad :)
Gin - Wah Man
Gin - Wah Man

08:28 03 Oct 22
Groot accomodatie, net en goed onderhouden accomodatie. Alles aanwezig. Douches mogen wel wat beter , water is wel warm, maar er kwam niet een hele grote straal water uit. Bedden waren een beetje wiebelen, vooral als de bovenste ligt te draaien. Woonkamer was niks op aan te merken. Genoeg bezems om schoon te vegen.
Esther
Esther

14:34 14 Aug 22
Midden in het hoogseizoen nog een weekje Texel kunnen boeken bij de zilvermeeuw.Fijne plek om te verblijven met mijn caravannetje.Normaal een groeps accommodatie maar ook als tijdelijke camping is het top!Vriendelijke eigenaar.Ligging van de zilvermeeuw is geweldig.
michel dol
michel dol

14:52 10 Jun 22
Leuk groot huis wij zijn hier geweest met onze handbalvereneging.Diverse kamers en toiletten en douches.Aparte keuken met een soort bar waar je het eten makkelijk kan uitserveren.Keuken heeft een goed gasfornuis en een prima oven.De vaatwasser is wat oud maar werkt nog prima.Rond om het huis kunnen in ons geval de Kids lekker rond rennen en spelen genoeg ruimte.Op loopafstand is het strand.Er stopt een bus op de hoek als je die nodig hebt.En een bos om leuke dingen te doen is achter het speelveld.Wij hielden daar een spooktocht.Verder aardige mensen.Het contact overen weer ging lekker vlot.
Teun Borkent
Teun Borkent

12:36 30 May 22
De ideale verblijfplaats voor grote groepen die op kamp if excursie gaan. Er zijn genoeg douches en deze zijn schoon en warm. De bedden zijn wat verouderd maar nog goed te doen. De accomodatie heeft verder nog een voetbaltafel en grasveld met doeltjes.De ligging is ideaal voor groepen, naast ecomare en vlak bij het strand. Overlast kan je niet veroorzaken want er zijn geen buren.
Bjorn Hofstede
Bjorn Hofstede

20:25 03 Aug 21
Op het laatste moment deze locatie gebeld en hadden nog plek voor een gezin super goed gehad 1 nacht.Douche en wc zijn gezamenlijk in gebruik met de camping gasten.Eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaamOntbijt was zeer goed voor deze locatie.Dikke pluim.

Bekijk alle beoordelingen

js_loader