Beschrijving

Op het kleinschalige recreatiepark De Noordel nabij Oosterend vindt je een mooie, rustige, 4-persoons bungalow. De bungalow is voorzien van een zonnige woonkamer, open keuken, badkamer en 3 slaapkamers.

De bungalow beschikt over 2 slaapkamers met 2 éénpersoonsbedden en een derde kleine slaapkamer met 1 éénpersoonsbed. De badkamer heeft een ligbad en aparte douche.

Rondom de bungalow beschik je over een grote, beschutte tuin met terras en tuinmeubilair. Er is een afsluitbare fietsenberging en ruime parkeergelegenheid bij de accommodatie.

Gemeente
Volg ons
Email
  • info@perfecthosttexel.nl
Bekijk onze recensies
Wim K
Wim K

19:18 27 Aug 23
We brachten er een week door, deels met twee personen, deels met vijf personen. Bij volle bezetting is het wat aan de krappe kant, met minder mensen gaat het prima. Hartelijke beheerder met een service gerichte instelling. De huisjes hebben erg veel privacy, aan alle kanten omringd door heggen, geen last van de buren. Groot terras met goed tuinmeubilair. Buiten het hoogseizoen goed betaalbaar en waar voor het geld, in het hoogseizoen is het veel te duur.
Elsbeth Paddenburg
Elsbeth Paddenburg

15:20 03 Mar 23
Gastvrije ontvangst in een rustig gelegen bungalow. Mooie uitvalsbasis om het eiland vanuit rustige omgeving te verkennen.Bungalow compleet qua uitrusting en ook sfeervol ingericht zonder 'te vol met prulletjes' te zijn. Tulpen en een Texels biertje van Han op tafel bij aankomst, super start van de vakantie! Komen zeker graag terug.
Wim De Wolf
Wim De Wolf

16:24 04 Dec 21
Heerlijk net huisje in een leuk klein dorpje.Rustige omgeving top!!
Roel Orsel
Roel Orsel

16:30 27 Sep 21
prima bungalow
Willy Heinis
Willy Heinis

16:09 10 Sep 21
Leuk park, heerlijk rustig
mariska de zwart
mariska de zwart

11:25 02 May 21
Geweldig huisje, onbezorgd genieten van je vakantie, gast heer han boonman zeer vriendelijk!

Bekijk alle beoordelingen

js_loader